Бизатор  /  Объявления  /  нефтехимическая продукция  /  химическая продукция  /  химическая продукция

Калій сірчанокислий кислий

Тип объявления: продамОпубликовано: 05.10.2020
Цена:Договорная
Компания:102091
Телефоны: Написать сообщение
Адрес:Киев, Украина

www.chem.com.ua

e-mail: sales@chem.com.ua

Tel: +38 044-228-08-72

Tel: +38 098-882-15-15

 

Калій сірчанокислий кислий

 

Бісульфат калію - це неорганічна сіль з молекулярною формулою KHSO4. Молярна маса бисульфату калію 136,169 г / моль. Це безбарвна тверда речовина без запаху. Щільність 2,245 г / см3, температура плавлення 197 ° C.

Калій сірчанокислий кислий - гігроскопічне з'єднання, добре розчинне у воді, нерозчинне в етанолі, жирах і маслах. Водні розчини калію бісульфату містять помірні концентрації водневих іонів і мають рН, менше 7,0. Калій сірчанокислий кислий може каталізувати деякі органічні реакції. Додавання етанолу до розчину цього реактиву призводить до утворення осаду сульфату калію.

Калій бісульфат отримують шляхом реакції між сірчаною кислотою і хлористим калієм, як побічний продукт виходить газоподібний хлороводень.

Це з'єднання зазвичай використовується у виноробстві для перетворення тартратів, що містяться у вині в бітартрат. Калій бісульфат застосовується в якості дезінтегруючого агента в аналітичній хімії. Також він використовується при виробництві добрив.

У харчовій промисловості калій сірчанокислий кислий зареєстрований в якості харчової добавки E228. Його використовують в якості:

• консерванту;

• відбілювача;

• антиокислювача;

• стабілізатора забарвлення.

Основною областю використання бісульфату калію є виноробство. Додавання його під час приготування вина призводить до стабілізації забарвлення вина, зв'язування ацетальдегіду, отримання необхідного окисно-відновного потенціалу і підвищенню мікробіологічної стійкості вин. Діоксид сірки, що виділяється при цьому, запобігає бактеріальній зміні вина: скисання, молочнокисле бродіння.

Бісульфат калію може викликати отруєння, якщо його вживати в їжу. При нагріванні до високих температур дана сіль може виділяти токсичні пари.

 

www.chem.com.ua

e-mail: sales@chem.com.ua

 

Tel: +38 044-228-08-72

Tel: +38 098-882-15-15

Tel: +38 093-880-15-15

Tel: +38 063-876-88-97

Tel: +38 066-306-10-50

 

Skype: chem.com.ua

http://chem.uaprom.net