+ Добавить объявление
Главная  >  Объявления  >  Товары  >  Продукты питания  >  Экопродукты

Готувати смачно зі французьким смаком. Як і що саме

Процес приготування їжі для когось занадто складне завдання і вони це не люблять, а для когось це спосіб проявити себе, свої здібності. Це як талант, який є в окремих людей і повністю відсутній в інших людей. Всі не можуть бути схильні до однієї професії, це нереально і не потрібно в нашому світі, де існує безліч професій на кожні працьовиті руки.

Що можна сказати про професію кулінара? Це також дуже важлива професія, яка годує всіх людей навколо. Ми любимо корисну їжу, яка ще і приготована по-особливому. Такою особливістю може стати «французький присмак» вашої улубленої страви.

Як він створюється?

Дуже просто. Є загальновідомі страви, які мають своє походження з Франції, або виготовлені з французьких продуктів. Для прикладу, всім відомий круасан родом з Франції, сири рокфор, камамбер, брі також французькі делікатеси. Серед напоїв можна згадати, шампанське, вина бордо і божолє. Ці назви вам відомі і часто ми навіть не звертаємо на них увагу в магазинах. Але, сьогодні у вас є можливість приготувати звичайні ковбаски у себе вдома і бути впевненими, що в них є справжня іноземна атмосфера. Що саме мається на увазі?

Французьке каченя — новий бренд на ринку продуктів харчування. Його головна особливість в тому, що в якості головної складової використовуються імпортовані качки, яких розводять на місцевій фермі. Тобто, їх походження з Франції, і переїзжають вони кордон ще у вигляді яєць, розводяться на місці, виростають і переробляються в готові страви, ковбаски, сардельки, паштети і стрічки.

Що в бренді ще особливого, крім оригінального і стовідсоткового м’яса? Вони готуються по традиційним рецептам, коли м’ясо має присмак диму. Це як мисливська страва для нас, але у іноземців це нормальна річ. Ми звикли до своїх паперових смаків і замінників з підсилювачами. А тепер у вас є нагода відчути м’ясо «від вогню» до столу. Нащо це робити, коли можна створювати корисний продукт, смачний і поживний без всіх цих хімічних хитрощів? Новий бренд і йде цим шляхом.

Третя особливість продукції — вона не містить консервантів і хімічних добавок. Саме через це вона не може довго зберігатись. Максимальний строк зберігання — 2 тижні. За цей час ви встигаєте скоштувати, насолодитись і оцінити переваги. Це цінують як великі ресторани, доповнюючи свої фірмові страви, так і звичайні покупці, які не хочуть купувати пісні вітчизняні продукти. Зараз головна задача — розповісти користувачам і гурманам, що їх чекає на ринку і в магазинах. Такого ще не було в їхньому житті, щоби відомий спосіб приготування прийшов за ними додому. Прийшов особисто і з Франції сам.

--

Контактное лицо:  менеджер

Предприятие:  ТМ «Французьке каченя»

Местонахождение:  Украина, Закарпатская область, Ужгородский район, село Концово, улица Мира

Телефоны:  (099) 085-82-67, (096) 487-40-17

E-mail:  написать письмо

Сайт:  http://france-kachenya.com.ua

01.07.2016     Украина, Закарпатская область




Похожие обьявления