+ Добавить объявление
Главная  >  Объявления  >  Товары  >  Электроника и техника  >  Бытовая техника

продам : Інфрачервона сушарка «СІЧ» з нержавіючої сталі, цена 10 000 грн.

 Електрошафа "СІЧ" призначена для заготівлі в домашніх умовах фруктів, овочів, ягід, грибів, лікарських та городніх трав, м'яса, риби та інших продуктів рослинного походження методом сушки, а також підігріву їжі і приготування дієтичних страв.


Крім того, електрошафа може використовуватися для підсушування макаронних виробів, різних круп, борошна тощо
Консервування продуктів рослинного походження сушінням є традиційною технологією.
Сушка в електросушаркою з інфрачервоним випромінюванням дозволяє максимально зберігати у висушеному продукті вітаміни, ферменти та інші найважливіші властивості; забезпечує стерилізацію продукту і т.д.

Технічні вимоги:
Харчування електрошафи здійснюється змінним струмом напругою 220 В
1. Обсяг завантажувального продукта кг (л): 7 (30).
2. Потужність, кВт: 0,9.
3. Габаритні розміри, мм:
- ширина 340
- довжина 430
- висота 590.
4. Температура в зоні сушки: 80 С.
5. Маса електрошафи без упаковки - 15 кг
6. Термін служби: не менше 10 років.
Електрошафа відноситься до приладів 1 класу згідно ГОСТ 52161.1-2004. Захист від ураження електричним струмом забезпечується основною ізоляцією і захисним заземленням. Усередині корпусу сушильного шафи змонтована секція з трубчастими випромінювачами (електронагрівачами), які задають певний діапазон інфрачервоного випромінювання.
У корпусі електрошафи є направляючі, по яких через отвори в передній стінці вставляються сітчасті листи і знаходиться внизу піддон, призначений для збору продуктів, що обсипаються в процесі сушіння через сітчасті листи.
Електрошафа має відкидну металеву кришку, яку при сушінні продуктів можна фіксувати для усунення вологи з вихідних продуктів. У закритому положенні електрошафа можна використовувати при підігріві / приготуванні їжі.
В основу принципу дії сушильного шафи покладено комбінований радіаційно-конвективний спосіб сушіння продуктів. При даному способі випаровування вологи відбувається за допомогою терморадиационной нагріву інфрачервоним випромінюванням певного діапазону довжин хвиль, а видалення вологи - за рахунок конвективних течій паро-повітряної суміші.

Рекомендуємо також звернути увагу на приготування в інфрачервоному сушильній шафі:
- Фруктово-ягідна пастила: корисне і збалансоване харчування замінить шоколад, карамель і мармелад.
- Суповий набір для похідного меню: овочі, м'ясо і риба. Легкі, поживні і не займають багато місця.
- Сушені риби і м'яса: відмінна закуска до пива.
Інфрачервона сушарка «СІЧ» - необхідна покупка та подарунок для господині.

--

Контактное лицо:  Жучкова Валентина

Телефоны:  0676335233    Факс:  0964136845

E-mail:  написать письмо

Сайт:  www.t-klio.dp.ua

20.07.2021     Днепропетровская область, Днепропетровск, Украина




Похожие обьявления


Смотрите также: